POTROŠNI MATERIJAL

NALEPNICE, ETIKETE I RIBONI

U zavisnosti od potreba i okruženja možemo ponuditi veliki izbor materijala za nalepnice i etikete. U većini slučajeva, najčešće korišćene, su samolepive papirne nalepnice koje se koriste u manje zahtevnim okruženjima te su tako ujedno i najjednostanije i najjeftinije. Uglavnom se koriste za deklaracije za proizvode, u logističke svrhe i u prostoru gde nisu izložene spoljnim uticajima.
Ukoliko su zahtevi okruženja kompleksniji i složeniji preporučuje se upotreba plastičnih materijala (polipropilen, polietilen, poliester). Ovakvi tipovi nalepnica omogućavaju vodootpornost i postojanost štampe. Na ovaj način garantuje se trajnost nalepnice u skladu sa rokom trajanja proizvoda čak i u ekstremnim spoljašnjim uslovima i u kontaktu sa raznim vrstama hemikalija. Posebno nudimo sve vrste tekstilnih etiketa. Od materijala na raspolaganju su najlon, poliester i saten.Sve nalepnice iz ponude raspoložive su u velikom broju dimenzija.
U zavisnosti od izabranog materijala nalepnica nudimo odgovarajuće ribon trake za termal transfer štampu. Od presudnog značaja prilikom ovakvog načina štampa jeste pravi izbor materijala i kompatiblnog ribona. Time ćete obezbediti visok kvalitet i dugotrajnost naštampanog materijala.Javite se sa Vašim zahtevom a mi ćemo Vam preporučiti optimalno rešenje.

PAPIR ZA JEDNOLISNO KOVERTIRANJE (PRESSURE SEAL)

Papir se isporučuje unapred narezan na listove veličine A4 ili 12", i sadrži nanos hladnog lepka. Obrazac dužine A4, 11", 12", 14" se sa strane tako tehnološki obradi da se nanosi lepak slican lepku za poštanske markice. Papir se savija prilikom kovertiranja u Z, EZ, C, EC, V ili dvojni paralelni preklop i onda se delovi papira na kojima se nalazi lepak, tehnologijom hladnog valjanja pod pritiskom koju poseduju ove mašine, prevlače preko valjka mašine za kovertiranje i na taj način se delovi papira koji su bili obloženi lepkom spoje pri cemu od jednog lista papira nastaje koverta.

KOVERTE ZA MAŠINSKU INSERTACIJU

U slučaju da se odlučite za rešenje kovertiranja u koverte na raspolaganju Vam je veliki izbor mašinskih koverata u dimenzijama C6, DL, C6/5, C5, C4. Koršćenjem ovih specijalizovanih koverata obezbedićete pouzdan rad mašine i kovertiranje bez zastoja.

Kontakt

Telefon: (+387) 33 849 946 Fax: (+387) 33 849 261
e-mail: info@timecode.ba
Tvornička 3, 71000 Sarajevo
Time Code 2017