Epson TM-C3500

Printer TM-C3500 Vam donosi mogućnost visoko-kvalitetne varijabilne štampe nalepnica, tagova, etiketa i karata

Uz izuzetan kvalitet pri brzini štampe od 103mm/sek i zasebne ketridže za boju, uštedeće Vam vreme i novac, te omogućiti in house rešenje varijabilne štampe bez potrebe da to radite uslužno!

Osnovne karakteristike štampača:
• MicroPiezo® Inkjet tehnologija
• Brzina kolor štampe do 103mm/seka
• Visoki kvalitet u 4 boje (CMYK)n
• Odvojeni ketridži za zamenu (kapaciteta 32,5ml)


Štampajte svoje nalepnice SAMI!
Sa novim štampačem TM-C3500, lako možete prilagoditi i samostalno raditi kolor nalepnice svih vrsta. Bilo da se radi se radi o manje zahtevnim ili nalepnicama totalno obojenim, praktično sve mogućnosti su Vam na raspolaganju.

Kvalitet boja
Zahvaljujući DURABrite ink ketridžima, štampate nalepnice čija se boja brzo suši, sa preciznim detaljima koje su vodootporne, otporne na bleđenje i grebanje. Time se ispunjavaju svi zahtevi i poprilično zahtevnim okruženja i standarda kakvo je npr. štampanje GHS nalepnica u hemijskim industrijama.

Štampanje CMYK kertridžima i materijali
Upotreba na premaznim materijalima, sjajnim ili matiranim kao i na pvc materijalima. Pregledan LCD displej omogućava prikaz ink level statusa kao i trenutnog statusa štampača. Izuzetno jednostavno i lako za upotrebu bez potrebnog specijalnog treninga i pripreme.

UŠTEDA
Nema više potrebe da pravite lager već predštampanih nalepnica kako bi kasnije na transfer štampi upisivali varijabilne podatke. Sada od blanko nalepnice dobijate krajnji, željeni izgled. Odvojeni ketridži omogućavaju da menjate samo onaj koji je potrošen. Tehnologija koja omogućava snižavanje cene koštanja po jedinici izrađene nalepnice.

Kontakt

Telefon: (+387) 33 849 946 Fax: (+387) 33 849 261
e-mail: info@timecode.ba
Tvornička 3, 71000 Sarajevo
Time Code 2017