OCR 3300

Pročitajte putne isprave – pasoše, vize i lična dokumenta Serije čitača OCR 3300 čitaju štampane dokumente sa OCR fontom ICAO stadarda. Čita do tri linije OCR podataka, koje su tipične za lične karte, pasoše i vize. OCR čitač 3300 je profesionalno rešenje za identifikaciju putnika na aerodromu ili na graničnom prelazu. Podaci se brzo i pouzdano unose u bazu podataka. Čitačem serije 3300 je rešen problem čitanja na profesionalan način koji je napravljen po švajcarskim standardima i nalazi se u samom vrhu kvaliteta čitanja OCR tehologije.

Naše rešenje obuhvata:
Verifikacija tipa dokumenata (pasoš, viza, lična karta) Sortiranje podataka (ime, serijski brojm, datum rođenja, zemlja, itd.) Ekranski prenos podataka preko tastature u postojeću ekransku masku Model 3300 se jednostavno instalira preko implementirane keyboard emulacije. Napaja se preko USB-a, koji ne zahteva dodatni izvor napajanja. Pripremili smo rešenje sa automatskim obuhvatanjem podataka putnih isprava za bilo koju platformu i za bilo koji informacioni sistem preko tastature.

Prednosti našeg rešenja:
Mala veličina Ručno uvlačenje dokumenata Komunikacija sa tastaturom Nema potrebe menjati aplikaciju na matičnom računaru Jednostavno povezivanje Dvosmerno čitanje Programiranje ulaznih i izlaznih funkcija Instalacija Plug&Go
- Usaglašen ICAO
- 1,2 ili 3 linije MRZ
- 1,2 ili 3 linije OCR podataka

Aplikacije:
Airlines: kontrola ulaza/izlaza Kontrola ulaska, kontrola VIZA Prodaja avio kontrola, ulaz na aero

Kontakt

Telefon: (+387) 33 849 946 Fax: (+387) 33 849 261
e-mail: info@timecode.ba
Tvornička 3, 71000 Sarajevo
Time Code 2017