SpeedStar 3000L

SpeedStar3000 je štampač nalepnica u boji čiji se rad zasniva na powered by Memjet tehnologiji

SpeedStar3000 je inovativno i profesionalno rešenje monohromatskog i kolor štampanja nalepnica. Potpuno novo rešenje za industrijsko štampanje nalepnica koje pre svega odlikuju dva izuzetno bitna zahteva: visok kvalitet i visoka produktivnost. Kada se uz to doda i znatna redukcija troškova štampanja ovakve jedne nalepnice, neće vam biti potrebno mnogo vremena da uvidite o kakvom se rešenju zaista radi: štampa sa 1600 dpi, brzinom od 12 ips i niskim troškom štampe!


Osnovne karakteristike štampača SpeedStar3000 su:

• kvalitet štampe do 1.600 dpi (najbolji na tržištu)
• jednostavno korišćenje preko touch screen ekrana
• Windows kompatibilan
• trenutno najniži trošak upotrebe na tržištu
• integrisan rezač

Proizveden za štampanje većeg broja etiketa sa promenljivim sadržajem omogućava pozicioniranje štampe od ivice do ivice i jednostavno održavanje od strane krajnjeg korisnika.
Ukoliko ste do sada naručivali predštampane kolor nalepnice a zatim thermo transferom u drugom koraku doštampavali varijabilne podatke (barkod, serijski broj, kontrolne oznake itd.) - sada sve možete raditi u jednom koraku. Redukujete logističke operacije, pojednostavite postupak štampe kolor nalepnica sa varijabilnim podacima i smanjujete troškove štampe.

Kontakt

Telefon: (+387) 33 849 946 Fax: (+387) 33 849 261
e-mail: info@timecode.ba
Tvornička 3, 71000 Sarajevo
Time Code 2017